Apps die je niet kan missen als vrouw

De smartphone is niet weg te denken in ons leven. Tegenwoordig is de iPhone niet alleen maar een handig apparaat, maar ook een hulpmiddel voor onder andere de vrouw. De iPhone kan je helpen bij persoonlijke groei en succes. Wij vertellen je daar graag meer over.

Handige apps voor de vrouw

In ons dagelijkse hectische leven is er behoefte aan organisatie en eenvoud. De iPhone biedt je niet alleen de mogelijkheid om bij te blijven, maar ook om je doelen te behalen. De app “Clue” en “Mijn Kalender” zijn ideale apps om je menstruatiecyclus bij te houden. Maak gebruik van de app “Todoist” om je prioriteiten in kaart te brengen en deze ook te behalen.

Gezondheidsapps

Voor ontspanning kun je het best de app “Headspace” gebruiken. Deze app kun je op diverse iPhones gebruiken, zoals op de iPhone SE 2020. Headspace is een gebruiksvriendelijke app gericht op ontspanning, mindfulness en meditatie. Met geleide meditaties en ademhalingsoefeningen helpt Headspace vrouwen stress te verminderen, beter te slapen en mentale helderheid te bereiken. Wil je je meer bezig houden met een gezonde levensstijl en je voeding bijhouden, dan is de app “MyfitnessPal” hier ideaal voor. Je kunt er je calorieën, koolhydraten en nog veel meer bijhouden. Met deze app kun je al je gezonde keuzes vastleggen en bewust voor jezelf zorgen. Hierdoor zorg je ook voor inzicht in je gezondheid.

Financieel

“YNAB” is een app voor financiële planning en budgettering, ontworpen om vrouwen te helpen bewustere financiële keuzes te maken. Met functies zoals inkomsten- en uitgaven tracking, doelinstellingen en financiële educatie, ondersteunt YNAB vrouwen bij het begrijpen en verbeteren van hun financiële situatie. Hierdoor kun je een gezonde en evenwichtige relatie met geld creëren.

Welke iPhone kun je niet meer updaten?

De mogelijkheid om updates te ontvangen, inclusief het nieuwste iOS-besturingssysteem, is afhankelijk van de leeftijd van de iPhone. Apple brengt regelmatig nieuwe iOS-updates uit, maar oudere iPhone-modellen kunnen na verloop van tijd niet langer worden bijgewerkt omdat ze de nieuwste software niet meer ondersteunen. Een iPhone wordt ongeveer 5 jaar lang ondersteund na release. Sommige toestellen worden langer ondersteund. Dit betekent niet dat je je oude iPhone niet meer kunt gebruiken. Je kunt altijd je iPhone gebruiken, alleen kan het zo zijn dat de bepaalde apps niet meer ideaal werken. Bij Refurbished.nl vindt je de nieuwste en meest bekende klassieke smartphones die er maar zijn. Denk hierbij aan de iPhone 6s, maar ook aan de iPhone 15 of de iPhone SE 2020. Daarnaast vind je er laptops, smartwatches, tablets en nog veel meer. Je hebt dus genoeg keus om jouw geschikte iPhone of andere elektronica aan te schaffen en dat voor een mooie prijs.