Beste Pedicure Sets in 2022

Beste Pedicure Sets in 2023

De verzorging van je huid is erg belangrijk om er goed en gezond uit te blijven zien. Vandaar dat we dit artikel gaan kijken naar de 5 Beste Pedicure Sets in 2023. Zo hebben we een lijst gevormd van de beste sets en geven we nog tips over het kiezen van jouw eigen ideale pedicure set!

1. Medisana MP 815 manicure-en pedicureset

We trappen de lijst af met de Medisana MP 815 manicure-en pedicureset. Deze geweldige pedicure set is geschikt voor het verwijderen van hardnekkige huidlagen. Met dank aan de 2 verschillende standen waarmee de MP 815 opereert is geen enkele plek te hardnekkig.

De pedicure set is bedoelt om de huid weer mooi egaal te krijgen en doet dit op een geheel pijnvrije en effectieve manier. Mochten er zich specifieke gevallen voordoen, dan zijn er nog 7 verlengstukken aanwezig, elk geschikt voor een bepaalde laag.

Zo zijn er voor de volgende huidaandoeningen een verlengstuk: grove saffieren kegel, cylindervijl, fijne saffieren schijf, vlammenfrees, naaldfrees en viltkegel. Dit maakt het mogelijk om je te ontdoen van deze plekken op je huid en dat geheel pijnvrij.

Vanwege de veelzijdigheid van deze pedicure set en het feit de MP 815 zo effectief en huidvriendelijk is, maakt de MP 815 tot een van de beste pedicure sets in 2023. Bovendien kost de gehele set slechts €35. Ideaal dus als jij van een gezonde huid houdt.

2. Luxe 12-delige manicureset & pedicureset

Iets wat absoluut niet mag ontbreken bij het noemen van een pedicure set is deze Luxe 12-delige manicureset & pedicureset. De pedicure set beschikt namelijk over enkel standaard pedicuremateriaal die zeker niet mogen ontbreken bij het verzorgen van je voeten.

Van een nagelknipper tot een veil, van alles kun je in deze set terugvinden. Het is voornamelijk voorzien van materiaal voor het bijhouden van (teen)nagels, maar beschikt ook over enkele extra’s.

Er is namelijk een pincet aanwezig in de set, een oorreiniger en nog meer. Het is dus perfect voor het onderhouden van je gehele lichaam. Om deze reden vinden we de Luxe 12-delige manicureset & pedicureset terug in de lijst van beste pedicure sets in 2023.

Niet alleen vanwege de veelzijdigheid en alle noodzakelijke pedicure materialen, maar ook het feit dat je er heel goedkoop vanaf komt. Voor slechts €9 beschik je over een pedicure set die alles heeft wat je nodig hebt.

Bovendien kun je deze ook gemakkelijk overal mee naar toenemen en zit je nooit met een onverzorgd lichaam!

3. Nagelfreesmachine set professioneel

Voor de nummer 3 op de lijst gaan we wat dieper in op de verzorging van de nagels. Met de Nagelfreesmachine set professioneel kun je namelijk jouw nagels zo precies mogelijke frezen. Op deze manier kun jij de ideale lengte van je nagel bepalen en ook zelf bijwerken.

De machine is te verkrijgen in een compact formaat en is makkelijk op te bergen en mee te nemen. Verder heb je alleen een stopcontact nodig om de machine op aan te sluiten en je kunt al aan de slag met het frezen.

Bovendien is frezen veel nauwkeuriger dan het knippen van nagels. Dit komt door de ronde freeskop die zorgt voor egale nagels, waar je bij een nagelknipper vooral hoeken knipt.

Als het aankomt op het prijskaartje valt dit ook nog erg mee. Voor een schappelijke prijs van €20 kun jij al aan de slag met het frezen van je nagels. Een van de redenen dat dit apparaat terug te vinden is op de lijst van beste pedicure sets in 2023.

4. Professionele nagelschaar 3-in-1 set

Waar we net al hebben gekeken naar een 12-delige pedicure set, gaan we nu kijken naar een 3-delige set. Het grootste verschil zit hem in het feit dat dit een veel kleinere set is. Deze Professionele nagelschaar 3-in-1 set is bedoelt voor de mensen die het basismateriaal willen gebruiken.

We hebben het hier over een nagelknipper, veil en nageltang. Dit is bedoelt voor het netjes bijhouden van je nagels en eventuele iets stuggere nagels te verwijderen. Verder is de set heel standaard, maar wel super functioneel.

Doordat het een compacte set is kun je deze overal gemakkelijk mee naartoe nemen, zelfs het vliegtuig in. Om deze reden is het goed om hier eens naar te kijken als je op zoek bent naar een standaard eenvoudige set. Zoek je nu toch een wat uitgebreidere set? Ga dan voor de 12-delige luxe set.

Wel is deze set aan te schaffen voor een prijs rond de €5. Zo beland de kleine maar fijne pedicure set toch op de lijst van beste pedicure sets in 2023.

5. Beurer MP62 – Manicure/pedicureset

De top 5 beste pedicure sets in 2022 wordt afgesloten met een pedicure set die veel weg heeft van de nummer 1 op deze lijst. De Beurer MP62 – Manicure/pedicureset is namelijk een gelijksoortig apparaat als de Medisana MP 815 manicure-en pedicureset.

Beide bevatten opzetstukken en zijn bedoeld om huid weer egaal en mooi te krijgen. De Beurer MP62 bevat echter 10 koppelstukken en is geschikt voor meerdere huidaandoeningen.

In de basis verschillen de twee pedicure sets niet veel van elkaar en kun je dezelfde resultaten verwachten. Echter zitten de verschillen verstopt in de details en schaaft de MP 815 sneller, beschikt de Beurer MP62 over meer koppelstukken en is de MP 815 weer beter toegespitst op de mogelijke huidaandoeningen.

Desondanks vinden beide apparaten terug op de lijst van beste pedicure sets. De Beurer MP62 – Manicure/pedicureset is al aan te schaffen voor €55 en zal uitstekend voorzien in jouw pedicure behoeftes!

Mocht je nu nog niet precies weten wat je zoekt en wat je wilt aanschaffen? Geen probleem, verderop in het artikel gaan we samen met jou kijken naar wat belangrijk is bij een goede pedicurebehandeling en hoe jij jouw ideale pedicure set kunt vinden!

Wat is de basis van pedicure en wat is belangrijk?

Bij pedicure draait het natuurlijk om 2 dingen: verzorging van je lichaam (voeten) en genieten. Met de juiste verzorging wordt ervoor gezorgd dat je (voet)huid gezond blijft, voorzien wordt van een goede behandeling en er mooi uitziet.

Als het aankomt op genieten denk dan vooral aan een pedicuresalon. De reden dat pedicuresalons zo populair zijn, is omdat je hier heerlijk kunt genieten van een ontspannen en fijne voetbehandeling.

Met een eigen pedicure set ga je dit natuurlijk zelf doen, maar dat betekent niet dat je er geen plezier uit kunt halen. Door je eigen pedicure te doen kun jij je eigen huid en/of voeten zo goed mogelijk behandelen.

Hierdoor kun je voor jezelf een heerlijk ritueel opzetten waarbij je jouw voeten even tot rust brengt en verwent. Met de lijst van de beste pedicure sets in 2024 kun jij jezelf dan ook uitstekende verwennen en behandelen. Geniet er dus van en ga aan de slag!

Denk maar eens aan de kosten

Natuurlijk zijn pedicurebehandeling vaak een heerlijke ontspannende beleving, maar niet voor je portemonnee. Een pedicurebehandeling kost vaak meer dan €25. Als we kijken naar de lijst hierboven kunnen we zien dat we voor slechts 3 behandeling een geheel arsenaal aan pedicure sets kunnen aanschaffen.

Zo is het verzorgen van je eigen pedicure niet alleen erg vrij in hoe je het doet en wanneer, maar ben je ook nog eens véél goedkoper uit. Natuurlijk kun je jezelf nog verwennen op een bezoekje aan de salon, maar met een eigen pedicure set zul je wel veel besparen op de kosten.

De vrijheid voor je eigen pedicure

Wat ook fijn is om te beseffen is het feit dat je met je eigen pedicure set je zelf kunt besluiten wat je doet. Niet alleen in wat je precies doet en hoe, maar voornamelijk wanneer.

Denk maar eens aan een avond waarop je een goede voetbehandeling kon gebruiken, maar dit niet kon omdat de salon gesloten was. Met je eigen pedicure set bepaal je zelf wanneer jij jezelf wilt verwennen. Zo zou je na een drukke werkweek best wel eens een fijne voetbehandeling kunnen gebruiken en dat kan dan ook!

Waar moet je op letten bij het kiezen van de juiste pedicure set?

Bij het kiezen van de ideale pedicure set zijn een aantal dingen belangrijk. Deze verschillende factoren zorgen ervoor dat jij een geweldige pedicurebehandeling kunt uitvoeren wanneer je maar wilt.

Om erachter te komen wat nu precies voor jou belangrijk is als het aankomt op pedicure, hebben we hier enkele punten klaarstaan. Door van te voren duidelijk te hebben hoe je over bepaalde zaken denkt ben je verzekert van de juiste pedicure set.

Je budget

Gelukkig hoeft een pedicure set niet de hele wereld te kosten. Een goede pedicure set kan variëren van €5 tot €90. Het is afhankelijk van hoe uitgebreid en luxe je jouw pedicure materiaal wilt hebben.

Is budget totaal geen probleem en wil je alles op het gebied van pedicure tot je beschikking hebben, dan kun je al 3 van de 5 items uit de lijst uitkiezen. Zelfs met al deze spullen zul je dan onder de €100 blijven en heb je eigenlijk alles in huis.

Wat valt er in jouw ogen onder pedicure?

Voor iedereen is de vorm van pedicure anders. De ene vindt een simpele nagelknipbeurt genoeg en de ander houdt ervan om in de watten te worden gelegd. Hoe uitgebreider je jouw persoonlijke pedicure maakt hoe meer je in huis zult moeten halen.

Stel dat je het lakken van je teennagels ook onder pedicure plaatst dan kun je daar ook verschillende spullen voor aanschaffen. Denk hierbij aan nagellak of een nageldroger. Ook het verwennen van je voeten kan betekenen dat je houdt van voetmassages.

Hierbij kun je denken aan apparatuur die jouw voeten masseert en laat ontspannen. Als dat voor jouw de ideale manier is om een goede pedicure te ontvangen, dan is dat iets om rekening mee te houden.

Ga dus voor jezelf na wat jij fijn vindt aan een geweldige pedicurebehandeling. Wanneer je dat weet kun je makkelijk het juiste materiaal aanschaffen.

Regelmatig gebruik of niet?

Wat ook iets is om rekening mee te houden, is de frequentie van het gebruik. Denk maar eens aan hoe vaak jij een pedicure nodig denkt te hebben. Op basis hiervan kun je ook enkele juiste sets aanschaffen.

Een simpele nagelknipper en veil zullen niet genoeg zijn wanneer je vaak en langdurig een pedicure neemt. Bovendien kom je er zo ook achter hoeveel geld je kwijt bent aan je salonbezoeken per jaar of maand.

Het kiezen van het juiste apparaat: Medina MP 815 of de Breuer MP62?

Inmiddels zijn we er wel achter gekomen dat er verschillende vormen van pedicure zijn en verschillende materialen. Een onderdeel wat van belang is voor veel pedicure is een elektronische pedicure set.

Apparaten als de Medina MP 815 of de Breuer MP62 zijn daar goede voorbeelden van. Dit zijn elektronische apparaten die bedoelt zijn om je voeten te ontdoen van ongezonde huid.

Om een goede keuze te maken uit de vele elektronische pedicure sets zijn er aantal dingen waar je op kunt letten.

Kwaliteit en levensduur

Omdat fabrikanten niet direct in hun beschrijving zullen zetten hoe lang een apparaat meegaat, zijn er wel andere dingen waar je naar kunt kijken. Zo hebben de goede apparaten extra functies en betaal je vaker ook wat meer.

Verder zijn de snelheid en de batterij goede indicatoren van de kwaliteit van een elektronische pedicure set. Hieraan kun je zien wat het apparaat aankan.

Veiligheid

Het belangrijkste van een elektronische pedicure set is de veiligheid. Om erachter te komen welke apparaten daarop uitblinken kun je kijken naar hoe uitgebreid de handleiding is, hoe het apparaat werkt en wat andere gebruikers hebben vermeld over het apparaat.

Recensies

Dit brengt ons bij het laatste en handigste punt, en dat is het lezen van recensies. Mensen die recensies schrijven zijn vaak eerlijk over hun ervaring. Op deze manier krijg je wel een beter beeld van het apparaat en het gebruik.

Let er alleen wel op dat een merk op zijn eigen site vaak alleen het goede laat zijn en probeer dus ook mindere ervaringen te lezen.

Als je hiermee een duidelijk beeld hebt kunnen schetsen weet je welke elektronische pedicure set geschikt is voor jouw wensen!

Hopelijk kun jij met de 5 beste pedicure sets in 2022 en tips voor het uitkiezen van de juiste sets aan de slag! Op deze manier kun jij je eigen pedicurearsenaal gaan samenstellen en kun je op elk moment gaan genieten van een heerlijke voetenbehandeling.