De perfecte iPhone voor mooie selfies

Tegenwoordig kun je er niet omheen. De perfecte selfie is een musthave en daar hoort natuurlijk de juiste smartphone bij. Ben je op zoek naar een stijlvolle iPhone waarmee je prachtige selfies kunt maken en het liefst één die in je budget past? Lees dan snel verder!

Creëer de ideale selfie

Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen om een mooie selfie te maken. Je kunt er voor kiezen om extra apparatuur te gebruiken, zoals een statief. Hierdoor kun je ook gebruik maken van de achtercamera. De iPhone 12 heeft een sluitertijd van maximaal 30 seconden. Zo kun je op afstand gebruik maken van de dubbele 12MP camera op de achterkant of de 12MP camera op de voorkant. Maak gebruik van natuurlijk licht, zoals geel licht tijdens zonsondergang of zonsopgang. Probeer zo veel mogelijk te spelen met natuurlijk licht en schaduwen. Zo hoef je minder snel een selfie te bewerken. Zorg altijd voor licht aan de voorzijde en niet achter je rug. Je wilt natuurlijk geen schaduw op je gezicht creëren. 

Daarnaast is een groot scherm handig. Wil je een extra groot scherm, maar ook een scherm die je gemakkelijk kunt bedienen met één hand. Dan is het handig om te kijken naar een 6,1 inch beeldscherm. Kies voor een iPhone met genoeg geheugen. Maak je gebruik van een Clouddienst of doe je dit juist niet? Dit zijn belangrijke vragen die je jezelf kunt stellen. Wil je graag een fotoalbum bijhouden op je iPhone? Kies dan voor een iPhone met een minimum van 256GB aan opslagcapaciteit. Zo weet je zeker dat je genoeg ruimte hebt voor al je mooie selfies. 

Een refurbished selfie

Wil je naast het maken van een prachtige selfies ook bijdrage aan een duurzame wereld. Kies dan voor een refurbished iPhone. De kwaliteit is hetzelfde als een nieuwe iPhone, alleen ben je goedkoper uit! Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven of restvoorraden. Een refurbished iPhone is in goede staat en verdient een tweede leven. Een refurbished iPhone is goedkoper dan een nieuwe iPhone in de winkel. Er is een refurbished iPhone voor iedere portemonnee. Daarnaast is een refurbished iPhone beter voor het milieu. Bij het produceren van elektronische apparaten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Kies je bijvoorbeeld voor de refurbished iPhone 12, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Beter voor je portemonnee en het milieu! 

Maar waar vind je een refurbished iPhone? Refurbished.nl heeft een groot assortiment in refurbished Apple producten. Bij Refurbished.nl worden apparaten gecontroleerd op meer dan 50 punten. Daarnaast kun je altijd terecht bij de klantenservice mocht je vragen hebben. Zo heb je altijd een goed werkend product en kun je eindeloos selfies maken.