Sterre Kunzler: Dit is de vriendin van Rapper Snelle

Lang heeft rapper Snelle zijn relatie van de buitenwereld verborgen weten te houden, maar met een instapost heeft hij het uiteindelijk toch wereldkundig gemaakt. Maar wie is Sterre Kunzler eigenlijk?

#InstaOfficial

Reeds maandenlang was al bekend dat rapper Snelle een vriendin had maar het was gissen voor de buitenwereld wie dit dan was. Er werd een tijd gedacht dat dit misschien zangeres Yade Lauren was, maar hun samenkomen was puur zakelijk. In januari 2020 liet hij dan op zijn Instagram profiel weten dat ze een setje zijn met de tekst: “Vreselijk misdragen in Parijs. #InstaOfficial”.

Doordat Lars Bos, hoe rapper Snelle eigenlijk echt heet, privacy nogal hoog in het vaandel heeft is het vrij lastig om heel veel details te vinden over zijn relatie of wat dat betreft ook over zijn vriendin. Sterker nog, de post die hij de wereld in slingerde om zijn relatie wereldkundig te maken is ondertussen alweer offline gehaald.

Wie is Sterre Kunzler?

Maar wat weten we dan wel over Sterre Kunzler, nou dat ze er best mag zijn – niet alleen heeft Snelle een goede muziek smaak maar ook wat betreft vrouwen dus. Sterre Kunzler is geboren in Nijmegen, studeerde aan de HvA (Hogeschool van Amsterdam). Hier studeerde ze Food and Business, waar ze vervolgens in het mooie Barcelona haar minor volgde. Deze studie lande haar een baan bij de Appie als hostess voor het blad Allerhande.

SAL Y MÁS

Sterre heeft haar zaakjes goed voor elkaar, want ondertussen is ze flink aan de weg aan het timmeren met haar eigen kledingmerk: SAL Y MÁS. Voordeel van knap zijn is dat je kan besparen op modelkosten en af en toe gewoon zelf kan poseren voor je kleding. 

Ook te zien in de Netflix documentaire

Wist jij dat er over rapper Snelle een Netflix docu te zien is? Deze is in april uitgekomen, de rapper is hiermee de eerste Nederlandse artiest waarover een documentaire is uitgekomen op Netflix. Door de docu werd hij gevolgd na zijn grote doorbraak in 2019. In deze documentaire is ook zijn vriendin Sterre te zien, zij vond het superspannend ook Lars vond het spannend want normaal gesproken deelt hij niet veel met de buitenwereld en nu gaf hij iedereen toch een inkijkje in zowel zijn zakelijke als privé leven.

Moeder Lars wist altijd al dat haar Snelle een knappe vriendin zou krijgen

Lars Bos maakte en opzienbarende bekenning tijdens het programma ‘Dit was het nieuws’. Snelle was hier één van de gasten en Van der Wal is één van de vaste teamcaptains – beide hebben ze schisis oftewel hazelip. ,,Mijn moeder zei altijd: Lars, je eindigt echt wel met een knappe vriendin. Kijk maar naar Jan Jaap van der Wal”, bekende Snelle tijdens de uitzending. De cabaretier is al jaren samen met de knappe actrice Eva Duijvestein. En rapper Snelle heeft nu een relatie met Sterre Kunzler. Ook gaf rapper Snelle aan vaak te worden vergeleken met de cabaretier. ,,Ik heb onlangs een liedje geschreven over alle reacties op sociale media”, vertelde rapper Snelle. ,,Daarin staat letterlijk de tekst: ik ben honderd keer per dag de zoon van Jan Jaap van der Wal.”

Wonen Sterre en MC Snelle samen?

Onlangs heeft rapper Snelle één van zijn dromen waargemaakt. Daarmee zijn nu alle dromen die hij 2 jaar geleden had uitgekomen. In een interview gaf hij destijds aan 2 dromen te hebben, ten eerste droomde hij ervan dat zijn album op nummer 1 zou komen te staan en zijn andere droom was om een oude boerderij te kopen in de buurt van Gorssel en die van de binnenkant dan helemaal te renoveren. Inclusief studio. Snelle is zelf opgegroeid in Gorssel en verhuisde daarna naar zijn geboorteplaats Deventer. Hij heeft ook nog een tijd in Amsterdam gewoond maar wilde graag weer terug naar Gorssel verhuizen. Naar verluidt heeft het nieuwe stulpje een slordige 1 miljoen euro gekost, heeft het 5 slaapkamers, een sauna en een bijgebouw welke via een glazen gang te bereiken is – zou hier zijn studio komen? Het woonoppervlakte beslaat zo’n 400 m2 – ruimte voldoende om samen te wonen maar is hij dit ook gaan doen? Volgens de rapper gaat het harstikke goed tussen hem en Sterre, maar zijn er nog geen concrete plannen om samen te wonen. “Sterre en ik hebben best wel een eigen leven”, vertelt Lars Bos, zoals de MC echt heet. “Zij heeft ook gewoon een baan, eigen verantwoordelijkheden en vriendinnen. En ik ben ook de hele dag weg.” Ze zien elkaar momenteel dan ook niet heel veel, maar als ze samen zijn genieten ze des te meer van elkaar.