De beste vibrators van 2024 op een rij.

Wil jij wat meer spanning in de slaapkamer? Kijk dan eens naar vibrators of andere seksspeeltjes. In deze blog zetten we de allerbeste van dit moment voor je op een rij. 

De laatste tijd zien we steeds meer seksspeeltjes op de markt komen en het taboe hierin wordt meer en meer verbroken. Vroeger was het allemaal nog spannend en moest jij je seksspeeltjes diep in de kast verstoppen. Maar met de komst van onlinewebsites en ook sociale kanalen als: Only Fans zien we een enorme toestroom aan seksspeeltjes. Zo hoef jij zeker niet alleen een seksspeeltje te gebruiken wanneer jij alleen bent. Je kan ook heel goed samen een speeltje in bed gebruiken. In een winkel kan je vaak goed advies krijgen, maar online is er ook al zo veel te vinden. Wist je trouwens dat een webwinkel zelfs hoofdsponsor is geworden van een eredivisie voetbalclub. Het taboe is dus zeker verbroken. 

De 6 beste vibrators 

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten vibrators en iedereen is opzoek naar wat anders. Daarom hebben wij de 6 beste op een rij gezet, alleen het kan voor iedereen verschillend zijn welke je op de nummer één zet. 

Satisfyer Pro 2 Next Generation vibrator 

Niet alleen wij vinden deze vibrator een verdiende nummer één. Hij scoort goed op alle websites en hij wordt dan ook extreem goed verkocht. Je kan het eigenlijk al zien in de naam van deze vibrator. Zo is het de nieuwe generatie en dat kan je voelen in bed. Veel vibrators zijn tegenwoordig behoorlijk duur, maar deze vibrator van Statisfyer is rond de €30,- dit is een zeer lage prijs. Wil jij vaker klaarkomen of een fijne extra stimulans hebben tijdens de seks, dan is dit één die je zeker in huis wil halen. In totaal beschikt deze vibrator over 11 verschillende standen. Maar er is nog meer.. 

Zo kan je genieten van afstand. Doormiddel van een bluetooth verbinding kan je partner hem bedienen waar hij maar is. Dit is een heerlijk gegeven vooral wanneer je ver van elkaar verwijderd bent is dit de ultieme oplossing. Deze vibrator is ook een stuk stiller dan anderen. Zo kan je zelfs stiekem in een ruimte bezig zijn met jezelf zonder dat iemand het door heeft. Dat is pas spannend. Wil jij dus een betaalbare vibrator dan is het slim om deze in huis te nemen. 

Ben je benieuwd naar de Satisfyer Pro 2 Next Generation Vibrator? Kijk dan hier

De Tarzan Vibrator 

Dit is een alom bekende vibrator. Vooral wanneer jij al langer opzoek bent naar een vibrator heb je deze geheid voorbij zien komen. Het gaat hier om de Tarzan. Deze wordt natuurlijk niet zomaar genoemd, en jij wil zeker weten zijn Jane zijn. Deze vibrator is heerlijk om eens te gebruiken wanneer jij nog niet zo bekend bent met vibrators. Dit heeft veel te maken met de prijs, maar ook met het feit dat hij je kan stimuleren op drie plekken. Zo kan je zoweel inwendig je G-spot zoeken, maar kan je hem ook als dildo gebruiken en is hij geschikt om je clitoris te stimuleren. 

We noemen het voor het gemak het grote uiteinde van Tarzan is helemaal op en top gemaakt om jou van binnen te verwennen. Zo zal je een gevoel meemaken dat jij misschien nog nooit hebt meegemaakt. Juist door de gebogen vorm zal hij je G-spot heerlijk kunnen stimuleren. Er zit ook een klein puntje op deze kan je dus op je clitoris zetten. Helaas is hij niet geschikt om op afstand te gebruiken, hiervoor moet je even verder zoeken. 

Ben je benieuwd naar de Tarzan vibrator? Kijk dan hier  

Womanizer Premium vibrator 

Ga jij weleens naar de kroeg? Dan ken je die mannen wel die altijd iedere vrouw met gemak weten te verleiden. Ze hoeven hiervoor geen enkele moeite te doen. Dit zijn de echte: ‘’womanizers’’. Maar vallen deze mannen nu altijd tegen in bed? Deze womanizer valt helemaal niet tegen in bed. Zo staat deze bekend als één van de beste vibrators om bij jezelf te gebruiken. Hij is voornamelijk gericht op je clitoris. Doormiddel van luchtdruk kan hij een zuigend gevoel geven aan je clitoris. Het is eigenlijk alsof je lekker gelikt wordt. 

Dit is wel een duurdere vibrator dan de twee hierboven, maar daar krijg je ook wel een stukje meer voor. De kwaliteit is zeer goed. Bijvoorbeeld de batterij, deze gaat meet tot wel 240 minuten achter elkaar. Hij is ook helemaal waterdicht, je kan hem dus ook in bad of onder de douche gebruiken. Daarnaast heeft hij 12 verschillende standen en is hij heel stil. De autopilot zorgt ervoor dat je echt letterlijk naar een hoogtepunt wordt gebracht. Zo neemt de druk toe naarmate je langer door gaat. Hoe heerlijk klinkt dit je in de oren. 

Ben je benieuwd naar de Womanizer Premium? Kijk dan hier

Eva Pesonal Massager vibrator 

De naam zegt het al een beetje. Deze vibrator is vooral bedoeld om lekker alleen te gebruiken. Uit de recensies van de Eva Personal massager blijkt ook dat de meeste vrouwen dit doen. Zo doet hij precies wat je wil dat hij doet. De luchtdruk zorgt er bijvoorbeeld voor dat je naar een ultiem hoogtepunt gebracht wordt. In totaal heeft deze 20 verschillende standen en daarmee is het een zeer uitgebreide en volledige vibrator. Wil je niet dat anderen je kunnen horen, hij is super stil en de kans dat iemand hem hoort is extreem klein. 

Iets dat grappig is wat je niet bij andere vibrators krijgt is een gratis abonnement. Dit is een abonnement op erotische verhalen. Deze zijn ingesproken door mannen en vrouwen die heerlijke dingen hebben meegemaakt op seksueel gebied. Hier kan jij nog sneller mee naar een hoogtepunt komen vooral als je alleen bent. Dit vinden wij toch wel een echte topper. Helaas is hij niet geschikt om op afstand te gebruiken. Zo kan je niet samen met je partner lekker seksueel aanklooien. 

Ben je benieuwd naar de Eva Personal Massager vibrator? Kijk dan hier

Eva Queen Pro vibrator 

We zijn aanbeland bij de laatste. Nu zou je misschien denken dat de laatste ook gelijk betekend dat dit de slechtste is, maar niets is minder waar. Ieder vibrator is namelijk gemaakt voor een ander type vrouw of man. Zo geniet de één van een clitoris stimulans en is de ander altijd opzoek naar de G-spot of zelfs naar anale bevrediging. Deze vibrator van Eva is heerlijk geschikt voor ze allemaal. Ook hierbij is de prijs wat hoger, maar Eva biedt echt kwaliteit en je weet altijd dat je de meest heerlijke speeltjes in huis haalt. 

Deze vibrator geeft bijvoorbeeld heerlijke drukgolven. Deze kunnen extra stimulaties genereren bij de G-spot zonder dat je daar gelijk op hoeft te zitten. Tegelijk is de vibrator gemaakt voor onder de douche en is hij extreem stil in vergelijking de andere vibrators in deze lijst. Je kan hem ook anaal heel goed gebruiken omdat je hem goed nat kan maken. Zo is hij volledig waterdicht en kan je er heerlijk mee onder de douche. Wil je er even tussen uit om jezelf te bevredigen? Deze maakt dat mogelijk omdat hij heerlijk stil is. 

Ben je benieuwd naar de Eva Queen Pro vibrator? Kijk dan hier

EZlove Luna ERA vibrator 

Deze vibrator komt in een mooie cadeauverpakking en wordt daarom ook vaak als cadeau gegeven. Hij is erg ergonomisch en werkt een beetje zoals de bekende Tarzan die ook in deze lijst staat. De EZlove Luna ERA vibrator stimuleert zowel de G-spot als de clitoris waardoor een ultiem gevoel kan ervaren. Je kan hem de hele dag door gebruiken en hij werkt met pulserende luchtdrukverplaatsingen wat het extra lekker maakt. Ook wordt een bepaald zuigeffect opgewekt wat zorgt voor ultieme bevrediging. 

Deze vibrator is gemaakt van veilige medische siliconen en is gedeeltelijk hypoallergeen waardoor iedereen hem zonder zorgen zou kunnen gebruiken. Je kan gebruik maken van 8 verschillende heerlijke standen. Het fijnste aan alles is dat je geen grote bedragen hoeft neer te leggen van de EZlove Luna ERA vibrator. 

Benieuwd naar de EZlove Luna ERA vibrator? Kijk dan hier

Beste Koop Tips: waar moet je op letten bij de aanschaf van vibrators? 

Misschien ben je na deze beste 5 vibrators nieuwsgierig geworden, maar wil je nog net even wat meer weten. Hieronder lees je precies waar je op moet letten wanneer jij een vibrator wil aanschaffen. Wij zetten het even voor je op een rij. 

Één, twee of driedubbel?

Vibrators heb je zoals je hebt gezien hierboven in alle soorten en maten. Zo zijn er vibrators die je op één manier kunnen stimuleren. Denk aan een dildo variant van de vibrator of misschien een ei die je kan inbrengen. Maar er zijn ook vibrators die daarbij nog een stimulans hebben voor de clitoris. Is het niet snel genoeg voor jou en wil je een heerlijk effect voelen van een vibrator, dan kan je misschien kiezen voor de driedubbele stimulans. Hierbij kan je de vibrator anaal inbrengen, vaginaal en zal hij de clitoris kunnen raken. Dit is voor de echte gevoelsvrouwen. 

De maat 

Dit is ook zeker een onderdeel dat je niet moet onderschatten wanneer je een vibrator gaat kopen. Vooral als vrouw zijnde kan het soms gevoel zijn wanneer en penis of dildo te diep naar binnen gaat. Dit is geen fijn gevoel. Om te voorkomen dat jij iets koopt wat echt niet bij je past, in de letterlijke zin bedoeld. Moet je dus eigenlijk gaan meten. Wat is een maat die fijn voor je voelt. Wanneer je dit weet kan je daar ook de vibrator op aanpassen. 

Kwaliteit 

Wij zien door de toename aan speeltjes in huis ook dat de kwaliteit de laatste jaren achteruit is gegaan. Maar dit hoeft niet te betekenen dat jij geen kwaliteit meer in huis kan halen. Integendeel er zijn juist heel veel kwalitatief goede vibrators op de markt. Maar hoe kies je deze nu. De prijs en de recensies spelen hierin een goede rol. Wanneer er meer dan 300 goede recensies zijn en een paar slechtere dan weet je dat je iets fijns in handen hebt. Als dan ook de prijs iets duurder dan gemiddeld is weet je vaak dat je goed zit. 

Op afstand 

We leven in een wereld waarin we steeds digitaler worden. Zo worden zelfs intieme speeltjes digitaler en zien we steeds vaker dat een speeltje geschikt is om heerlijk te gebruiken op afstand. Zo kan je doormiddel van een app de vibrator bedienen wat natuurlijk heerlijk is wanneer je als partners niet altijd bij elkaar bent. Ook kan het fijn zijn voor jezelf zo kan je soms automatische programma’s aandoen en hoef je alleen nog maar te genieten. Dit is zeker iets om op te letten wanneer jij een nieuwe vibrator wil gaan aanschaffen. 

Gebruiken 

Hoe wil jij de vibrator gaan gebruiken. Er zijn vibrators die dus geschikt zijn voor inwendig gebruikt, maar en zijn ook veel die echt enkel en alleen worden gebruikt op je van buiten te stimuleren. Hierbij moet je denken aan de clitoris. Maar het kan ook heerlijk zijn om hem op de anus te doen. Hierbij kan je ook een heel intens gevoel ervaren. Het belangrijkste is dus dat jij een vibrator kiest die past bij waarvoor jij hem wil gaan gebruiken. Juist omdat er zo veel op de markt zijn is er altijd wel een goede keuze. 

Wat is een vibrator en welke verschillende soorten zijn er? 

Wij hoeven eigenlijk niet al te veel te vertellen over wat een vibrator is. Wanneer je op dit punt in het artikel bent beland weet je het eigenlijk al wel. Het is natuurlijk een genotsmiddel voor in bed waarmee jij jezelf kan verwennen. Het trilt lekker om je nog extra te stimuleren in bed. Maar welke verschillende heb je nu eigenlijk? 

Uitwendige vibrators 

We hebben het al een paar keer in dit artikel vernoemd. De uitwendige vibrators worden ook wel wand massagers genoemd. Een vibrator die de buitenzijde van jouw vagina kan stimuleren. Vooral zijn we hierbij gericht op de clitoris. Inmiddels is dit speeltje steeds zachter en fijner geworden voor de vrouw om te gebruiken. Natuurlijk kan de man zichzelf er ook mee verwennen. 

Inwendige vibrators 

Dit zijn vibrators die bedoeld zijn op vaginaal of anaal in te brengen. Vaak hebben deze een lichte of flinke kromming. Hiermee kan je opzoek gaan naar de G-spot. Wanneer je deze gevonden hebt kan je altijd de trilling nog iets harder zetten. Moet jij eens opletten hoe erg je dan gaat genieten.

Welk van deze vibrators bij je past is echt uitproberen. Zo kan jij er zelf het beste achter komen of beter gezegd: ‘’klaarkomen’’.

Conclusie

Er zijn dus veel verschillende vibrators op de markt. Maar onze keuze gaat toch uit naar een multifunctionele vibrator. Dit is een vibrator die je op ieder moment kan inzetten en die je aan alle kanten kan stimuleren. Maar je moet natuurlijk vooral één kiezen waar jij geil en opgewonden van raakt.