Anti rimpel creme: 6 Beste anti rimpel cremes van 2024 op een rij

Iedere dag je huid verzorgen. Dit kan al heel veel tegen gaan. Maar vaak vergeten we om dit te doen. Misschien lees je dit en denk je, ik doe dit bijna nooit. Dan is het goed om daar mee te beginnen en als aanvulling om het schoonmaken een anti rimpel creme te kopen die bij jouw huidtype past. Op deze manier zal je minder lijnen en diepe rimpels in je hoofdhuid krijgen. Je wil er toch op latere leeftijd nog steeds jonger uitzien dan dat je bent. Hoe leuk is het om jonger geschat te worden. Daar kan jij zelf heel veel aan doen door goed te smeren. In dit artikel lees je alles over anti rimpel cremes en welke het beste zijn van 2023.

De 6 beste anti rimpel cremes 

Nivea Q10 Power anti rimpel creme 

Wil je niet al te veel uitgeven maar toch een hele goede anti rimpel dagcreme? Dan hebben ze bij Nivea precies waar jij naar op zoek bent. Deze anti rimpel creme bevat Q10 en dit is goed om huidveroudering tegen te gaan. Zo is Q10 inmiddels tien keer beter bewezen dan eerder formules die zijn geprobeerd en daarmee is dit een super werkende stof. Je zal hiermee zeker fijne lijntjes en oneffenheden kunnen verbergen en tegengaan. 

Omdat er ook een goede SPF-waarde inzit is het gemaakt voor de wat drogere huid. Op deze manier heb je een creme te pakken die je huid zal hydrateren. Dit is dan ook precies de formule die je nodig hebt voor een gavere huid ook op leeftijd. Je zal het na het opsmeren binnen en paar dagen al merken. Het heeft dus wel degelijk effect in vergelijking met veel anderen anti rimpel cremes die op de markt zijn. De voordelen van deze creme zijn in het kort dat ze huidveroudering tegengaan, het hydrateert, het verstevigt je huid en het beschermt tegen de zon. Meer heb je niet nodig voor een puntgave en geweldige huid. 

Benieuwd naar de Nivea Q10 Power anti rimpel creme? Kijk dan hier

L’Oreal Paris Skin Expert anti rimpel crème 

Bij dit merk spannen ze toch wel de kroon. Wij hebben hem alleen niet op de eerste plek neergezet omdat hij toch 30% duurder is dat de anti rimpel creme van Nivea. Echter zijn de gebruikers van deze anti rimpel creme enorm tevreden. Deze creme zou normaal stukken duurder zijn maar is op dit moment van schrijven flink in de aanbieding. Anders is dit de duurdere variant en dat heeft dan ook weer een heleboel voordelen. Zo is er nog beter onderzoek gedaan naar de effecten van huidveroudering en is er gekeken naar wat er bij jongeren mensen nog in hun huid zit wat zorgt voor die strakke huid. 

Op basis van alle onderzoeken is uiteindelijk deze anti rimpel creme ontwikkeld die goed is voor alle huidtypes. Zo krijg je minder snel rimpels en krijg je een gladdere huid. Ook is deze creme verrijkt met hyaluronzuur en adenosine dit zou rimpels actief tegengaan. Adenosine vermindert de frons rimpels en hyaluronzuur zorgt dan weer voor een stevigere en vollere huid. Zeer aan te raden wanneer jij last krijgt van rimpels en hier effectief afscheid van wil nemen. 

Benieuwd naar de L’Oreal Paris Skin Expert anti rimpel creme? Kijk dan hier

Olay Total Effects 7-in-1

Wanneer je weleens reclames kijkt dan zal je deze ook voorbij hebben zien komen. Olay Total Effects 7-in-1 rimpel crème komt namelijk enorm veel voorbij. Maar dat is niet gek, want het is ook een ontzettend goede crème die je dag en nacht kan gebruikten. Hij is wel vooral te gebruiken als dagcrème. Daarbij betaal je ook niet een bak met geld voor deze dagcrème. 

De 7-in-1 formule geeft aan dat hij in totaal 7 huidvoordelen oplevert. Zo zit hij vol met vitaminen B3, C en E. en bevat hij verschillende antioxidanten die je nodig hebt om je huid te herstellen. Hij is klinisch getest en dat maakt dat hij geschikt is voor een normale, droge en vette huid. De 7 huidvoordelen op een rij: minimaliseert de poriën, egaliseert de huidteint, maakt glad, vult op, vermindert fijne lijntjes en rimpels en beschermt tegen schade van buitenaf. 

Benieuwd naar de Olay Total Effects 7-in-1 anti rimpel creme? Kijk dan hier

Simia Vitamine C serum anti rimpel 

Dit is dan wel geen crème, maar wanneer we het hebben over het effectief tegen gaan van huidveroudering is dit een product dat ook echt werkt. In sommige gevallen kan jij het zelfs vervelend vinden om creme op je huid te speren. Dit is een olie die je kan gebruiken die actief in de huid binnen dringt. Je huid wordt vanaf een bepaalde leeftijd blootgesteld aan Uv-straling en natuurlijk krijg je en frons. Maar door de werking van de Vitamine C in combinatie met andere actieve stoffen gaat dit je eindelijk helpen. 

Ook in dit product wordt gebruik gemaakt van hyaloronzuur. Dit zal de huid verder verstevigen. Echter kan het zijn dat je huid aan het begin wat zal reageren op dit product. Dit is omdat je huid niet gewend is om schoon gemaakt te worden of om bepaalde stoffen opgesmeerd te krijgen. Geen paniek, want je huid zal nu gereinigd worden. Na verloop van tijd gaat het onrustige gevoel over en blijft alleen een puntgave huid over. 

Benieuwd naar de Simia Vitamine C serum anti rimpel? Kijk dan hier

Olaz Regenerist anti rimpel crème

Eigenlijk is dit een dagcreme die je door de dag heen gewoon kan gebruiken. Maar er zitten ook werkende stoffen in die huidveroudering tegen moeten gaan. Ook dit product is op moment van schrijven afgeprijsd en dus zeker niet duur. Hij wordt door gebruikers als zeer goed beoordeeld en wij zouden dan ook zeggen dat je deze zeker moet proberen. Deze creme zal je huid een natuurlijke glans geven. Een glans die je niet terugziet bij andere huidtypes. 

Wil jij een zijdezachte huid en is dat waar jij naar opzoek bent dan weten wij zeker dat dit de creme is die jij nodig hebt. Hij dringt tot wel 10 lagen diep in, in de huid. Ook is er weer gebruik gemaakt van een verbeterde textuur waardoor de creme heerlijk smeert. Je kan binnen een maand een duidelijk verschil zien ten opzichte van de periode zonder anti rimpel creme. 

Benieuwd naar de Olaz Regenerist anti rimpel creme? Kijk dan hier

L’Oreal Expert mannen anti rimpel creme

Ook voor mannen is er een hele goede anti rimpel creme. Zo is deze anti rimpel creme gemaakt voor mannen die zich dagelijks scheren. Zo zal je minder last hebben van een gevoelige huid wat er ook voor zorgt dat je fijner kan smeren. Je huid wordt ouder door de zon, daar hebben ze met deze creme van L’Oreal natuurlijk rekening mee gehouden. Hij werkt dan ook tegen de zon. 

De anti rimpel creme is niet vet en trekt er soepel en fijn in. Bij het opsmeren is hij niet plakkerig. Hij komt ook nog eens in een handige flacon. Je kan drukken waardoor de creme er uitkomt. Je hoeft dus niet moeilijk uit een bakje alle creme te halen. Dit is ideaal. Het resultaat van een gavere en fijnere huid zal je al zien na een week. Na vier weken ga jij een enorm goed resultaat zien. 

Benieuwd naar de L’Oreal Expert mannen anti rimpel creme? Kijk dan hier

Beste Koop Tips: Waar moet je op letten bij het aanschaffen van anti rimpel cremes

Er zijn veel dingen waar je op moet letten bij het aanschaffen van anti rimpel creme. Zo is jouw huid niet hetzelfde als de huid van een ander. Er zijn verschillende soorten huidtypes en het kan zijn dat een bepaalde anti rimpel creme niet werkt bij jouw huidtype. Ook heb je bepaalde samenstellingen waar jouw huid gevoeliger voor kan zijn. Ook dit is iets om op te letten wanneer jij anti rimpel creme aanschaft. Andere punten zijn nog jouw leeftijd, allergeen en je persoonlijke doelen spelen een rol. Je leest alle tips uitgebreid hieronder. 

Creme Samenstellingen 

Je weet misschien inmiddels al het één en ander over anti rimpel cremes. Je weet nu ook dat het kan zijn dat er verschillende stoffen in de anti rimpel creme zitten. Zo moeten op producten, dit is ook met eten zo, de hoogste doseringen boven aan staan in de ingrediënten lijst. Dus bij een maiswafel zal mais boven aan staan. Zo is dat ook met anti rimpel creme. Kies voor een anti rimpel creme met juiste dosering van ingrediënten en stoffen die werken voor jouw huid. Dat is de oplossing naar een gavere huid. 

Verschillende huidtypes

Er zijn verschillende huidtypes. Zo heb je een vette huid, droge huid of een gevoelige huid. Bij een vette huid is reiniging heel belangrijk. Je huid zal minder snel verouderen bij een vette huid zolang je het goed schoon houdt. Bij een droge huid kan je het beste kiezen voor een anti rimpel creme die een hoge SPF waarde heeft. Want je wil je huid zo goed mogelijk hydrateren oftewel vet maken. Een gevoelige huid wil niet in aanraking komen met agressieve stoffen. Dit kan het verouderingsproces doen versnellen. Je kan nu het beste kiezen voor vette producten zonder te veel toevoegingen. 

Je leeftijd

Natuurlijk speelt je leeftijd een rol bij de keuze voor je anti rimpel creme. Wij hebben even op een rij gezet waarom jouw leeftijd zo’n grote rol speelt. Een jongere huid heeft andere behoeftes dan een oudere huid. Een jongere huid moet gewoon egaal blijven. Bij een oudere huid wil je ervoor zorgen dat het verouderingsproces niet versneld worden. 

Allergeen 

Het is niet zo dat alle ingrediënten die je vindt op een anti rimpel creme hoeven werken tegen rimpels. Veel van de ingrediënten zijn er om het smeerbaar en houdbaar te houden. Veel van deze middelen doen niets goeds voor je huid. Je kan dus beter kiezen voor middelen die wel wat goeds kunnen doen voor je huid. Het is echter wel zo dat niet alle anti rimpel cremes zomaar verkocht kunnen worden in Nederland. In veel gevallen moeten ze voldoen aan een streng eisenpakket voordat ze in de supermarkt of elders verschijnen. Jij als consument moet wel opletten wat je koopt natuurlijk. 

Persoonlijke doelen 

Als laatste is het goed om doelen te stellen. Wat verwacht jij van de anti rimpel creme en waar wil je precies naartoe? Op deze manier kan jij zelfs bij een schoonheidsspecialist terecht en om advies vragen. Zij kunnen je beter uitleggen welke creme jij nodig hebt en welke past bij jouw huid. Ook te hoge verwachting stellen aan een anti rimpel creme is niet goed. Een creme doet niet gelijk wonderen voor je huid. Je moet het puur zien als een hulpmiddel om verouderingen in je huid tegen te gaan. 

Achtergrond: Wat is een anti rimpel creme en welke verschillende soorten heb je? 

Een anti rimpel creme is een creme die veroudering in je huid tegen zou moeten gaan. Huidveroudering is iets dat vanaf een bepaalde leeftijd gaat spelen. Wonderen bestaan niet, maar door dat er in bepaalde producten goede ingrediënten zitten kan dit helpen om huidveroudering tegen te gaan. Je moet alleen wel weten wat erin zit voordat je anti rimpel creme koopt. Want een kat in de zak is snel gekocht en vooral met dit soort cremes. Er zijn veel kwakzalvers die de goede cremes in handen denk te hebben die je gaan helpen. Maar niets is minder waar. Wij geven hier ook nog verschillende soorten anti rimpel cremes

Je hebt verschillende soorten anti rimpel cremes. Wij zetten ze even kort voor je op een rijtje:

Anti rimpel creme voor mannen 

Ook voor mannen bestaan er anti rimpel creme. Mannen hebben een andere huid. Vaak hebben mannen een ruwere huid. Vooral in het gezicht hebben mannen natuurlijk baardgroei en dit zorgt voor meer wrijving. Denk hierbij aan verzorging van de baard. Hierdoor zijn er andere ingrediënten nodig om de anti rimpel creme werkend te maken voor mannen. 

Anti rimpel creme voor de nacht

Je hebt anti rimpel creme dat je het beste gedurende de nacht op kan smeren. Dit is omdat deze dan het beste kan inwerken. Wanneer jij slaapt zal je gezicht meer ontspannen dan wanneer jij overdag gewoon dingen aan het doen bent. Hierdoor adviseren ze deze creme op deze momenten op te smeren. 

Anti rimpel creme voor 50+ 

Vanaf een bepaalde leeftijd zal je krijgen dat je huid meer ondersteuning nodig heeft. Je krijgt lichte rimpels en je huid wordt ouder. Op deze leeftijd zal je huid ook weer ander soort verzorging nodig hebben dan wanneer jij jonger bent. Daarom heb je anti rimpel creme speciaal voor vrouwen en mannen op leeftijd. 

Er zijn nog meer soorten anti rimpel creme, zoals voor jongeren of voor vrouwen en mannen op zeer hoge leeftijd. Deze staan niet in de lijst maar deze zijn er wel degelijk. 

Conclusie: 

Wij zijn tot de conclusie gekomen dat ieder huidtype anders is. Dus dit betekent dat een bepaalde anti rimpel creme niet voor jou hoeft te werken. Wel is het belangrijk om anti rimpel creme te gebruiken. Wanneer jij dit niet gebruikt is het goed om te kijken naar een olie of je huid vaker dan één keer in de week te verzorgen. Dit zorgt voor een gavere en langdurig mooiere en gavere huid.