/

Waarom een spiegel in je interieur een must is

Een spiegel in je huis is onmisbaar! Je begint en eindigt de dag vaak door naar jezelf te kijken. Is het niet in de badkamer, dan wel in de gang of slaapkamer. Maar waarom is een spiegel nog meer een echte must-have in jouw interieur?

Praktisch en functioneel

Een passpiegel in de slaapkamer is handig zodat je outfits kunt matchen en kunt checken hoe het totaalplaatje eruit ziet. In de toilet daarentegen hang je vaak een spiegel waarin je slechts een verknipt deel van jezelf ziet. Hier kan jijzelf of je bezoek even snel kijken hoe make-up en kapsel zitten. Ga je de deur uit? Dan is het wel zo fijn om even te kijken of je ready-to-go bent in je gang of hal. Maak van de spiegel in je gang echt een pronkstuk, zodat iedereen ‘m ook meteen ziet bij binnenkomst. Tip: kies er een met een plankje waarop je je sleutels of mobiel kunt leggen, zo vergeet je deze nooit!

Een spiegel in de woonkamer

Je woonkamer kan veel groter lijken door de reflectie van de spiegeling. Dit creëert diepte en ruimte in je huis. Dit komt vooral van pas bij de wat kleinere kamers en woningen. Heb je een donkere woonkamer? Zorg dan dat het licht van buiten in de spiegel reflecteert, hierdoor lijkt de kamer lichter dan dat hij eigenlijk is. Win-win situatie!

Decoratieve spiegel

Een grote spiegel is niet alleen praktisch en functioneel, het is ook nog eens erg decoratief. Je kunt een spiegel op de grond of op een kast zetten of je hangt ‘m aan de muur. Soms kan een hangende spiegel een lege muur net wat opvullen. Dit geeft een unieke uitstraling. Ten slotte, kunnen verschillende maten en figuren een speels effect geven in de ruimte.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand – welke is het mooiste van het land?

Robuust Amsterdam

Robuust Amsterdam is een Nederlands interieur label, welke in 2018 is opgericht door productontwerpers Job Althof en Niek Sanders. De Robuust Amsterdam collectie is geïnspireerd door minimalisme en duurzaamheid. Naast duurzaam gebruik van materialen wordt er rekening gehouden met verpakking, onderhoud, vervangbare onderdelen en productrecycling. Het streven is dat de Robuust Amsterdam artikelen levenslang meegaan. Om deze redenen is de Mirror °02 een essential voor jouw interieur! Deze spiegel is niet alleen functioneel maar ook nog eens een lust voor het oog.