/

Dit worden de modetrends voor vrouwen in 2022

Een nieuw jaar, dat betekent ook weer nieuwe modetrends voor vrouwen. De modetrends van 2022 zijn inmiddels weer bekend en je zult ze waarschijnlijk al voorbij hebben zien komen. Check ze snel, laat je inspireren en vul je kledingkast maar weer eens aan.

1. Uggs

Deze laarzen zijn weer terug van weggeweest. Door het thuiswerken willen steeds meer mensen comfortabele schoenen dragen. En dat zijn Uggs zeker wel! Het merk Uggs is een samenwerking aangegaan met het populaire merk Molly Goddard en is momenteel weer een van de nieuwste modetrends.

2. Bodysuits

Een bodysuit zit strak aan je lijf, maar is ook nog eens erg comfortabel. Bodysuits zijn er in allerlei leuke printjes en patronen. Vind je ze iets te strak om mee over straat te gaan? Ze zijn ook goed te combineren met oversized blazers of trenchcoats.

3. Cut outs

Het is nu misschien nog een beetje koud, maar cut outs zijn in 2022 ook weer helemaal in de mode. Cut outs kennen we natuurlijk al in spijkerbroeken, maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer uitgeknipte bovenstukken. Bijvoorbeeld shirtjes met gaten bij je borstkas of op je rug. Draag deze shirtjes bijvoorbeeld met een plak-bh of strapless bh.

4. Hoge laarzen

Hoge laarzen of overknees zijn goed te combineren met korte rokjes, shorts of jurkjes. Een pluspunt is dat je bij deze combinatie niet per se een panty hoeft te dragen. Maar een panty met printje (of zonder) staat natuurlijk ook hartstikke leuk!